Dagen D?

Ja nu ar det dagen med stort D, eller?
Det verkar inte vara sa, det ar ganska sa lungt i magen och jag har inte nagra varkar... det ar bara att vanta och se. Vi forsoker i alla fall att sysselsatta oss och tanka pa annat, det gar ju inte bara att ga och vanta, da blir man ju tokig. Vi har varit i slalombacken och akt bob, Hamed gick upp for hela backen tva ganger med sina slalomskidor pa ryggen och akte sedan ned. Han har langtat saaa efter att fa aka och det verkar visst vara sa att de ska oppna liften i mellandagarna. Tjoho.

Det som jag tycker om att handla just nu; Fjallyogurt med hallonsmak (smakar glass, Mmm), stora ekologiska dadlar (som kola, fast battre), clementiner, mango, lime (passar till det mesta), korsbarstomater och saklart glass i alla olika smaker.

Har inget vettigt att skriva annars. Ta hand om er och lev i fred och karlek.


Dagens vers:
Gud lägger inte på någon en tyngre börda än han kan bära. Det goda han har gjort skall räknas honom till förtjänst och det onda han har gjort skall läggas honom till last. Herre! Ställ oss inte till svars för glömska eller oavsiktliga fel. Herre! Lägg inte på oss en sådan börda som den Du lade på våra föregångare. Herre! Lägg inte på oss bördor som vi inte har kraft att bära. Utplåna våra synder och ge oss Din förlåtelse och förbarma Dig över oss! Du är vår Beskyddare.
Koranen (2:286)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0