Why?

Ibland är jag dum.
Ja, det kan vara svårt att tro :) men det är sant.
Väldigt dum.

Jag undrar helt stilla - Varför fick jag för mig att bada min lilla bäbis INNAN jag gav honom gröt? Han var så ren och fin och luktade gott... suck.

Helg

Ännu en helg som gått. Inte för att jag känner någon större skillnad på dagarna, men ICA (i Stensele) är iaf inte öppet på söndagarna... det är väl kanske det enda som jag märker det på. Typ.
Fast i helgen har det varit de välkända Storumandagarna. Inte för att det gjort någon större skillnad för mig heller, men vi har ätit lite sockervadd och Naima testade åka karusell två gånger (blir lätt upprörd: max 1 minut per åk - 30kr!!!!). Hon blev så rädd för gubben som tog biljetterna så hon ville inte åka mer, tur var kanske det. Sedan är det ju alltid samma utbud på marknaden som alltid - sockar, godis och krimskrams. Och så klart en massa saker som lurar barn till att konsumera, jag blir lätt less på det. Naima såg att ALLA barnen hade ballonger och uppblåsbara hammare (?) och ville såklart ha det också... men jag är less på att konsumera. 
Och så ser man ju en del gammla "vänner" som blivit stora. Jag tycker ju att jag ser ut som jag alltid gjort, eh, nästan i alla fall... det är klart att jag ser lite annorlunda  i och med slöjan, men vissa känns det som en evighet sedan man såg... de ser så gamla ut... eller typ vuxna... fast vi kanske är halvvuxna... vi är iaf inte 16 som vi var när vi sågs sist, jag kan ju inte ha ändrats så mycket... eller?
Märkligt ändå.

Hamed har smitit iväg med min bror för att testa fiska med fluga, jag vill fortfarande äta aborre så jag hoppas att de fått napp.
Jag bjussar på några bilder.


Mina gosiga barn


Min gosiga kolonilott + min gosiga mamma som alltid hjalper till!

Upptäckte just att Yusef har en gjort en stor och fin present till mig på golvet. Hurra... inte

lycka...



... är många olika saker... bland annat att pyssla i min trädgård :)

Burr...

Idag är det kallt. Kallt kallt. Det känns mer som höst än sommar. Tråkigt men sant. Men egentligen borde man ju vara som ett barn, det verkar som att de inte bryr sig så mycket om vädret.
Jaja, det gäller bara att hitta på något att syssla med idag. Jag är lite sugen på att baka kakor.

Annars så har jag sett en del intressanta filmer på Youtube som handlar om 11 september. Många amerikanska forskare har kommit fram till att det vore omöjligt att tornen kollapsade endast genom att ett flygplan kördes in i det.
Ja, det finns en massa intressanta filmer kring det, jag ska lägga upp sedan. Men jag tycker att vi människor borde ifrågasätta saker som händer lite mer, vi bara accepterar det media serverar till oss.
Men mycket intressant finns det, bland annat människor som visste om vad som skulle hända innan den elfte september, ägaren av tornen som signerat en försäkring värd flera miljoner sju veckor innan tornen krachade, brandmän som hörde explosioner i byggnaden just efter att flygplanen kört in...
Det finns en hel del fakta som göms för oss människor som man kanske borde börja reflektera över.
Jag kan ju säga att det är iaf inte första gången som amerikanska staten eller vilka det nu är som EGENTLIGEN styr där borta offrar oskyldiga människors liv för att uppnå vissa mål.

Man borde ju också reflektera varför det sänds saker som tex EM och VM och OS... nu handlar ju det en del om sport och visst kan det vara kul, men underhållningsprogram är ju till för att söva våra hjärnor, för att vi inte ska veta vad som egentligen händer i världen.
Vem är det som bestämmer över media? Det är ju människor som vill tjäna pengar, som vill att vi ska konsumera, de vill att vi ska vara egoistiska och de vill kontrollera oss.
Det här är inte bara mina åsikter, det är fakta.

Jag tycker det är ganska roligt när människor säger att muslimer inte har någon frihet - "Stackars människor, de kan inte dricka alkohol, bada nakna eller ligga med vem de vill..." typ, för det finns en del som säger så, lite överdrivet kanske :). Men vem är det som bestämmer idealen i samhället egentligen? Är det en frihet att konsumera? Är vi inte kontrollerade av media?
Vad mår vi bäst av?
Logiskt sett borde vi ju välja de saker som vi mår bästa av, men så enkelt är det kanske inte.

Jag tror inte att det finns något som kallas för total frihet, jag tror bara på friheten att välja.

Ja, det blev lite djupera än jag trott. Nu har Yusef vaknat i vagnen och jag skulle ju hinna göra en massa vettiga saker... hm...
Nej, hörrni, ha en bra dag.

Big brother is watching you... ;)

Seeeeg

Jag är seg. Vår dator är seg. Mina barn är sega. Min man är seg.
Som en härlig werthers orginal. Sådär så det fastnar riktigt i tänderna. Man tuggar och tuggar, men det vill liksom inte släppa.
Ja, typ.
Och så är vi förkylda.

Fast jag ska inte klaga. Idag har vi blivit bjudna på gott fika hos Linda. Smarrigt som bara den. Blev så inspirerad av hennes fina fotoalbum, så jag tänkte ta mig i kragen och beställa hem lite foton, allt ligger ju bara på datorn. Men det vill inte vår dator. Den vill sega sig. Då låter jag den göra det. Jag har inget tålamod idag.
Segdator och en massa fula ord...

Just nu så hejar jag och Yusef på Turkiet i semifinal. Heja!

Jag som tänkte pyssla med vårt trädgårdsland hela sommaren. Fast det verkar inte som att solen vill titta fram. Men jag kan bjuda på några dåliga bilder från det, för den som bryr sig :) Det var några veckor sedan så jag måste väl uppdatera snart...

 Finfina potatisar!  Lök

Vår finfina middag



 

Ja då vet ni.

Just nu...

...Längtar jag efter

Jordgubbar i massor

Färska fikon från trädet hemma hos Hamed

Paris - familjen, moskeerna, marknaderna, livet, rörelse, mina systrar -  det mesta

Sol

Lugn och frid i hjärtat, tankar bortom dunya

...

Yusef hostar inte lika mycket idag, alhamdulillah, han sov nästan hela natten lång. Skönt. Annars gäller det att sysselsätta sig inomhus, hoppa lite i sängen och sånt som man bara måste när man har spring i benen och är tre år.

Tänkte baka något men inspiration fattas. Imorgon ser jag framemot att få äta kladdkakemuffinspå mammafika  hos Linda :) Mm.

Jag är...

SÅÅ sugen på choklad! Åh, jag bara sitter och tittar på en massa receptsidor och trånar. Inte bra, inte bra. Jag måste hitta något sött att stoppa i munnen för att lugna mig.
Jag hade gärna tagit det här...


eller det här


Annars är jag supertrött och gnällig. Yusef är sjuk och hostar en massa, det regnar och är grått ute... ska nog krypa under täcket en stund.

Ett halvt år

Idag så fyller Yusef ett halvt år! Hurra för honom. Stora killen.
Min fina stora lilla kille!

Och så har det varit midsommar. Inte för att vi firat det, men det verkar som att de flesta andra har gjort det. Vi tänkte gå förbi och kolla när de dansade kring stången, men det regnade en massa så vi stannade inne.
Annars så har vi ockuperat mormor och morfars hus, som vanligt när de åker bort :)... jag kan ju låtsas att det är för att vi mååååste vattna blommorna om det skulle råka bli supersoligt och varmt!
Vi lagade lyxmat idag och trodde vi skulle få gäster, fast det blev inte så - antiklimax. Kändes nästan lyxigt att äta upp det själv.
Vi bjöd in trevliga grannar senare och drack myntate och åt baklava a la orienten.


Funderar en del på om det är inte snart är dags att dra härifrån...
****Åh Allah, ar rahman, led mig på den rätta vägen... cirat al mustaqim****

Time for prayer
Peace


Sen kväll

Trött i slöjan - skulle man kanske kunna säga. Just nu känns det som att det är år och dagar sedan jag sov en hel och härlig natt. Vakna alldeles utvilad och pigg... nej usch och fy, vem vill väl det?
Tacka vet jag mornar när huvudet dunkar, ögonen är igensvullna av trötthet och kroppen värker som om den legat under en traktor hela natten. Ja, det gillar jag! Jag gillar att lida lite, det blir liksom lite mer verkligt... eh... man kan ju liksom inte ha det fööööör bra.

Fast kanske inte. Kanske är jag lite ironisk.

Men och så är det kanske mitt fel lite grann också, till en viss del.
Jag gillar ju nätter och allra helst sommarnätter.
Ibland så går jag ut och promenerar, bakar något, läser koranen eller bara umgås med Hamed. Bara gör sånt som jag gillar. Även fast vi är två som är hemma med barnen så är det alltid en massa annat som ska göras under dagen, hit och dit, och ibland känner att jag kanske inte riktigt hinner andas och göra sådant som JAG vill och bara jag.
Då är ju kvällen perfekt! Det finns ju liksom inga krav på att man ska göra något, alla ligger och sover, allt är stängt och det är perfekt för meditation.
Och så gillar jag att fika sent på kvällen, det är alltid liiite godare då.
Och så följer ju bönerna solens upp och nedgång, nu har jag liksom inget val heller, men hinner ju knappt lägga sig innan det är nästa, så då är det lika bra att hålla sig vaken.

Ja, många ursäkter finns det, och det känns alltid så smart på kvällen.
På morgonen så tänker jag ofta annorlunda.
Konstigt ändå hur dum man är. Man glömmer liksom bort. Men det är väl ungefär som med att föda barn mer än en gång.

Nu börjar solen på att gå ned. Dags för bön!
Salam

Kvällens vers


För var och en av er har Vi fastställt en lag och en levnadsregel. Om Gud hade velat hade Han helt visst gjort er till ett enda samfund, men det var Hans vilja att sätta er på prov genom det som Han har skänkt er. Tävla därför med varandra om att göra gott! Till Gud skall ni alla vända åter och Han skall upplysa er om allt det som ni var oense om.
Koranen (5:48)

God kväll

Äntligen en kväll då Naima somnat tidigt! Hurra! Fast nu är det Yusef som inte vill sova :) men jag får ju vara nöjd med en iaf! Jag har hunnit en del ändå, lagat mat och så gjorde jag en rödavinbärspaj, plockat undan (som jag tycker att vi gör mest heeela tiden), diskat och gosat. Tidigare idag så var vi på föräldraträff och så ser jag helt plötsligt hur stor alla barnen är - och inser att min lilla bäbis inte alls är så liten längre. Ojoj. Han fyller ju ett halvt år på midsommar! Fast jag vet inte om det alltid är så med andra barnet, men han känns ju ändå som min lilla bäbis när jag jämför med storasyster... för med henne så upplevde jag att när hon var ett halvt år så var hon ju liksom ett litet barn. Vet inte om jag bara har dåligt minne, men "man" har ju tendens att glömma ganska lätt! Det är ungefär som med mygg, jag tycks inte komma ihåg att det har varit mygg tidigare... men jag antar att jag har lite fel.

Annars har vi nog en ganska lyxig tillvaro tycker jag. Vi har cyklat en del idag också, såklart. Sedan så sköter vi om morfar lite när mormor jobbar, han har så väldans ont i ryggen och kan knappt röra sig. Idag så gjorde vi tunnbröd och potatis- och purjosoppa till honom.  Åsså har vi spelat lite boule och promenerat. Vi har också hämtat sallad i det lilla trädgårdslandet, till helgen ska jag börja använda spenaten som växt fram och rädisorna.... lycka :) plus att jag tänkte göra myntate ikväll... Mmm

Frankrike är ute ur EM. Hamed låtsas att han inte bryr sig :) Jag låtsas att jag inte bryr mig om matchen imorgon...

Jag bjussar på några bilder från midsommar två år sedan.

   

Alhamdulillah.

För ett år sedan...


... låg vi i vattnet och flöt...

Poppis loppis

Så trevligt med loppis! Och mycket grejer var det!
Vi fyndade en cykel till Naima och hon har varit överlycklig och cyklat nästan hela dagen (till och med ute i regnet!) Hade tänkt att köpa ett par skidor också, fast det kändes lite tidigt... Men kanske nästa gång. Annars blev det bara lite småsaker... som om jag inte hade nog med det. Men det är kul.
Så idag har det blivit mycket cykel. Det lär det bli imorgon också. Men vi har städat lite, tvättat (försöker få Naima att sova utan blöja på natten... hur gör man egentligen? Har bara funkat en natt, nu börjar vi vara less på att tvätta), bakat tunnbröd och så somnade Naima i soffan kvart över SJU! Jag blev helt paff. Annars så är hon ju uppe rätt så länge, jag känner lugnet :)

Nu ska jag och Yusef fixa lite sen middag (pasta med uppstekta grönsaker), Hamed är ute o springer och sedan tror jag att jag ska dra ut på en promenad.



Naima ute på promenad med kusin Hamed, Paris 06. 

Låtsas som ingenting...

Det är lika bra. Ingenting. (Matchen...)
Och så ska jag sluta skriva om fotboll, annars så verkar det ju som att jag är intresserad av det... Egentligen bryr jag mig ju inte. (Eh? tydligen...:)

Och så har jag och Naima snarkat nästan hela dagen. Hamed var ute och sprang med barnvagnen (hör och häpna!), när han kom hem fixade han mat till oss och jag kände mig riktigt bortskämd. Bara slappat hela dagen. Imorgon ska vi dra på loppis (Till Linda: Mamma ville följa med så vi drar med henne... det är något fel på datorn så jag kan inte skriva på din blogg! Men vi ses kanske där? Visst börjar de 12.00?)

Annars inget nytt under solen.

Allez la France!

Allez allez - har Naima och Hamed ropat hela dagen. Just i skrivande stund gjorde Henri mål... alltså det var på tiden! Jag blev nästan lite orolig... Nejmen och så gör Holland mål.... snacka om att det gick snabbt (3-1 till H). Ja, nu är det väl kört. Vilken skam för Italien och Frankrike... som var i final VM! De verkar som att de inte ens går vidare. La honte!
Ja, det ska väl förhoppningsvis inte bli någon EM-blogg, men jag kan inte låta bli. På nåt konstigt vis så kan man ju inte låta bli att hoppas för Sverige imorgon... men nog finns det viktigare saker att bry sig om så jag tror inte att jag kommer att gråta.

Hamed var och fiskade igår och fick en fin harr, det fick bli middag idag. Inte lika gott som aborre och regnbåge, men man får inte klaga. Nu har vi varit ute och letat mask så han ska få lite mer fisk, jag har beställt aborre!

Annars har Naima lekt med en kompis hela dagen lång. Som jag skrivit tidigare så är det tur att vi vuxna inte beter oss som barn! Det är väldigt viktigt just nu för Naima att ALLT är hennes: MITT MITT MITT! Det kan bli lite svårt att leka med andra då... men de busade på en hel del och så grät de lite och lekte och grät och lekte och bråkade och så ville de inte skiljas åt i slutet. Om man själv bråkade sådär med någon så skulle man ju bara tycka att det var skönt att dra hem, men det är väl också bra för dem att ha en orsak till gråt. Vet inte, men ibland verkar det så.

Yusef brukar alltid ligga i sängen med Naima när hon ska somna och är han vaken när hon har somnat så får vi lite tid alldeles för oss själva. Ikväll var det en sån här myspys kväll och han bara luktar min lilla bebis, så gott! och gurglar och pratar och känner på mitt ansikte och jag bara njuter... kärlek på hög nivå.

Jag skickar lite kärlek till er också!

Gratis är gott...

... brukar man ju säga. Har just smällt i mig en stor del av Vienetta glasstårtan som ICA så snäll gett till mig alldeles gratis. Inte illa. Tack snälla ICA. Nu ska jag handla varje dag på ICA.
Gratis glass, då kan de lura mig hur lätt som helst!
Skämt åsido. Det var gott iaf.

Har varit och tittat på mina gamla elever som slutat skolan. Så fina, men lite synd tyckte jag om dem - minikorta kjolar och klänningar ... huvva, det blåste svinkallt. Men fina var de såklart.

Kollade lite på mitt trädgårdsland, mina fiiiiina grönsaker, mina små bebisar, gulli gull! Tog några kort, men det verkar krångla att lägga in dem. Potatisarna, ärtorna och löken är nog det som växt mest. Kulkul.

Naima har varit några timmar hos mormor idag. Min lilla solstråle. Hur mycket tid har egentligen människor som inte har barn??? Det var så lyxigt! Jag hann göra hur mycket som helst, och så enkelt allt var! Inga frågor  - heter det? är det? hände? - och ingen som vill hjälpa till hela hela tiden. Fast på något konstigt sätt så saknar man det när hon inte är med...

Nu ska Yusef få lite mat. Kram på er.


Bra sida: Koranen

Denna sida är super (machallah) för att lyssna på Koranen och olika recitatörer. Den är på franska, men det spelar inte så stor roll om man inte förstår, det är bara att klicka på namnen så kan man välja surat.
Super.
Just nu så lyssnar vi på Hani Arrifai, machallah, han har en väldigt fin röst.

Vilken är er favoritrecitatör?

Myspys


Sova gott

Bra receptsida!

Jag är uppväxt med tanttidningen Hemmets Journal. Jag brukar alltid tjuvläsa den hos mamma. Inte för att det finns några speciellt snaskiga saker i den så att jag måste TJUVläsa den, men jag känner mig lätt lite gammal. Det finns i alla fall en del bra recept i tidningen och upptäckte JUST att alla recept ligger ute på nätet. Hur bra som helst!!! Jag blev lite imponerad.
Impad av HJ. Wow liksom.
Jag menar, Matmagasinet har ju inte ens en hemsida! Min favvomattidning. Och det är 2008! (Ungefär som att Kappahl inte har en webshop... och Åhlens... typ, iaf för barnkläderna!)

Jaja. såg ett recept jag skulle vilja pröva med björnbär. Det såg inte för krångligt ut och så tror jag att jag tycker om björnbär bara för att de ser så goda ut. Fast de kanske inte egentligen är det...
Värt att prova någon gång.

Spana in:


Det här behövs för 6-8 port:


100 g smör eller margarin

100 g mandelmassa

3 1/2 dl vetemjöl

2 msk kallt vatten

Björnbärskräm:

4 äggulor

2 msk socker

2 dl vispgrädde

1-2 tsk vaniljsocker

1/2 liter björnbär

Garnering:

björnbär


Ugn: 225°
Gör så här:

1. Finfördela matfett och mandelmassa till en grynig massa, i mjölet. Tillsätt vattnet och arbeta raskt ihop till en deg. Lägg den kallt att vila ca 1 timme.

2. Tryck ut degen i en form gärna med löstagbar kant ca 26 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 10-15 minuter.

3. Vispa samman äggulor, socker och grädde i en kastrull. Sjud under vispning tills krämen tjocknar. Låt krämen kallna. Ställ gärna krämen i kylen.

4. Lägg björnbären i en mixer eller matberedare. Kör till puré. Passera purén i en trådsil.

5. Rör ner björnbärspuré och vaniljsocker i krämen. Smaka av. Ställ krämen en stund i kylen.

6. Ta det kalla pajskalet ur formen. Fyll det med krämen.

7. Fördela björnbären ovanpå.

Tips!
Både pajskalet och björnbärskrämen kan göras i god tid. Fyll sedan pajskalet strax innan desserten ska serveras.

HJs sida!! Kolla in.


Heja Sverige, friskt humör!

(Varför säger man Friskt humör egentligen?)

Upptäckte just att det var ett tag sedan jag bloggade.
Hm. Idag och igår så kunde jag ju iaf inte skylla på vädret (regn!).
Men vi har ju haft finbesök av bästa Frida (Naimas bästa kompis just nu) och såklart varit ute mest hela tiden.
Men några större grejer har inte hänt.

Idag så passade vi på att städa och baka lite bullar när det var så dåligt väder. Har kollat lite på fotbollen och det var ju väldans kul att Sverige vann. Haha! Hamed skulle heja på Grekland. Rätt åt honom.
Men det känns ju ändå som att vi kanske överskattar oss liiiite om vi säger att vi ska vinna. Men jag tycker att det är småkul att snegla på EM. Jag är absolut inget större fan av fotboll, men sätter man sig väl in i det så kan det ju bli intressant.

Annars så ska Hamed på arbetsintervju imorgon. Det känns som att det är okej hur det än blir. Allah bestämmer vad som är bäst. Men lite kul skulle det ju vara om han fick det. Binillah. Annars lär vi ju dra härifrån vid ramadans början, som redan är den 31 augusti !  Farmor har ju inte fått snusa på Yusef ännu.

I´ll be back...

Nu känns det...

att det är sommar. Jag gissar att de flesta pratar om vädret just nu. Man kan ju liksom inte låta bli. Och inte heller låta bli att njuta. Min pappa har alltid sagt att mellan häggen och syrenens blommningar är det den bästa tiden och just nu så sprider sig häggens doft överallt. Bara att passa på att njuta. (Har plockat in en massa kvistar och ställt i lägenheten... Mm)
Solen skiner nästan dygnet runt, såg att i Kiruna så går solen inte ner nu! (Hoppas inte att det finns några fastande muslimer därborta!) Här så är det maghreb 23.20 ischa 00.10 och fajr 1.25. Allahu Akbhar.

Som de flesta andra så är vi ute mest hela tiden. Rullar lite i gräset, plockar lite blommor och vattnar på vårt trädgårdsland (det behövs verkligen!)

Mat är jag inte speciellt sugen på just nu, mest glass, saft och sallader.

The good old days... ?

Jag vet inte vad det är med värmen, men den får mig att gå tillbaka i tiden...
Hörde att det varit studentbal i fredags och snacka om nostalgi!
Alltså det kändes ju som att man ägde världen! Det var ju liksom vi mot alla andra och vi var bäst... kändes det som iaf.
Sommarkvällarna med mastermind och cappuccino.
Min gamla bil Castor.
Simone de Beauvoirs böcker.
Sena kvällar med diskussioner tills öronen blödde.
... alltså man kan ju bli nostalgisk. Fast man kan ju liksom bli det med allt. För visst känns det som att det alltid var bättre förr? Men hjärnan fungerar väl på något konstigt vis, men kommer bara ihåg de roliga sakerna. Och kanske de allra mest jobbiga...

Men nu är vi här och skapar framtidens morgondag som vi ska minnas som härlig och bra på alla sätt. Märkligt ändå.

Idag har vi vattnat vårt trädgårdsland, det verkar inte som att Allah vill göra det :) Fast det är ju rätt skönt. Ätit ute på balkongen. Sprungit i gräset och plockat blommor. Senare hade vi tänkt att spela boule.

Ha en skön kväll.



Krama träd

Jag vet inte om det bara är jag, men ibland känner jag bara ett sådant behov av lugn och stillhet.
När jag körde upp pappa till sjukgymnasten och åkte vidare till vår lilla stuga ute i skogen så fick jag så mycket energi. Jag kände mig ett med naturen. Låter rätt så klychigt och löjligt, men det var som att jag bara fanns.
Jag tycker att ibland när man umgås med en massa människor och gör en massa saker så tappar man liksom bort sig själv och sitt lugn. Det behöver ju inte vara så att man bara känner sig lugn i naturen, men där finns det så "naturligt" :).

Ingen stress. Ingen dålig energi.

Ibland så kan jag få panik av alla människor. Första månaderna jag bodde i Paris var jag helt slut när jag kom hem. All energi var liksom borta. Tom. Så mycket människor men ändå så lite kärlek. Så många hemlösa, så mycket intryck. Efter ett tag så vande jag mig, men så sjukt. Människor lever så varje dag. Tar metron till jobbet, stirrar i marken, bryr sig inte om sina medmänniskor, möter flera tusen människor varje dag... usch. Jag är inte någon storstadsmänniska tror jag. Fast jag tror egentligen inte att någon människa är gjord för att leva så. Men det är klart, jag tror att vissa människor inte heller klarar av att leva i lugnet, de är inte gjorda för "landsbygden"... Men mycket beror väl på var vi är födda. Man vänjer sig ju med det mesta.

Fast ändå så gillar jag ju stora städer. Det är lite kittlande. Spännande. Så många möjligheter och små guldkorn överallt.
... Men det är väl som med allt: Alla saker har för- och nackdelar. Det gäller bara att känna åt vilket håll man själv lutar åt.  Jag tror inte att det är bra att bo alldeles själv ute i skogen. Människor behöver andra människor, vi är ju sociala och behöver gemenskap. Balans. Sedan så har man ju olika perioder.

Är det någon fler än jag som gillar att krama träd? Känner ni hur det lever? Det bara sprider ut energi?
Jag och Naima kramade träd för några dagar sedan, hon tyckte inte det var lika häftigt som jag.
Nu tycker ni kanske att jag är konstig :)

Spelar roll. (Vad är det egentligen för ord...?)

Idag har vi spelat boule. Och så ätit baguetter. Värsta franskadagen idag. Just ja - och kollat på franska öppna! Hamed kiffar tennis. (KIffar = gillar, diggar, tycker om, ett bra ord på "slang"franska).

_________________________________________________________________________

Tänker en del på hur underbart det är att ha en fantastiskt god och härlig vän.
Tack för att du finns Frida!
Tack för att du känner mig och tycker om mig för den jag är. Tack för att du respekterar och accepterar mig.
Du betyder så mycket för mig...

RSS 2.0